top of page

Nacht in het theater

Kom helemaal tot rust bij Kaleidoscoop. In het theater staat de tijd stil en wordt de wereld buitengesloten. Beleef de tuin van beleving en laat je fantasie je meevoeren in de sprookjes wereld van Fantasietheater Kaleidoscoop.

In 2021 werd het 20-jarige jubileum van Fantasietheater Kaleidoscoop op een heel bijzondere manier gevierd. Door Covid-19 kon het jubileum niet gevierd worden met een voorstelling of evenement, daarom creëerde Karin de mogelijkheid om Kaleidoscoop te beleven als overnachting.

Het overnachten in het theater was zo'n groot succes, dat het project voorlopig doorgaat.

U kunt een nacht boeken, maar ook een weekend, midweek of een vakantie. U kunt alleen komen of met een groep. De overnachting is leuk voor volwassenen, maar het is natuurlijk ook fantastisch voor kinderen. U kunt een workshop volgen, een voorstelling kijken, levensgrote spelletjes spelen, ketel-koken, pizza bakken of BBQ-en. Maar u kunt natuurlijk ook lekker helemaal niks doen. Er zijn fietsen te huur in de straat en een supermarkt op 5 minuten loopafstand. Oene ligt dichtbij de bossen van de Veluwe en vlak bij de prachtige IJssel vallei. Gelegen in het midden van de stedendriehoek Deventer-Apeldoorn-Zwolle zijn er bovendien veel uitstapjes in de buurt.


Boek nu uw overnachting! 

Slapen in een koeienstal

Het project 'Nacht in het theater"is in december 2022 uitgebreid met 'Slapen in een koeienstal. Nu kunnen we niet alleen meer gasten ontvangen, maar vooral mensen samen ontvangen. Nu hoeven opa en oma geen hotel te zoeken of vrienden terug te rijden naar huis. U kunt 'Nacht in het theater' samen boeken met 'Slapen in een koeienstal'. Maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om lekker alleen naar de stal te komen.

Vroeger stonden er koeien en was er hooi opgeslagen op de vliering. Nu is het een knus huisje en kun je boven slapen in een comfortabel bed in plaats van in het hooi. De koeien zijn al lang vertrokken, maar overal vind je ze terug in de inrichting van het kleine huisje. 


Het interieur van de stal is nostalgisch, zonder een museum te zijn. Een verblijf in de stal neemt je mee op een reis door de tijd. Met als hoogtepunt een tijdmachine waar u kleding uit ver vervlogen dagen kunt aanpassen. 

Met de houtkachel aan en een kast vol spelletjes zal de tijd tijdens uw verblijf stil blijven staan, want gezelligheid kent geen tijd.

Boek nu uw overnachting!


 

bottom of page