top of page
Er zijn op dit moment geen geplande evenementen

Nacht in het theater

Kom helemaal tot rust bij Kaleidoscoop. In het theater staat de tijd stil en wordt de wereld buitengesloten. Beleef de tuin van beleving en laat je fantasie je meevoeren in de sprookjes wereld van Fantasietheater Kaleidoscoop.


In 2021 wordt het 20-jarige jubileum van Fantasietheater Kaleidoscoop op een heel bijzondere manier gevierd. Door Covid-19 kan het jubileum niet gevierd worden met voorstellingen of evenementen, daarom geeft Karin u de kans om Kaleidoscoop te beleven als overnachting.


U kunt een nacht boeken, maar ook een weekend, midweek of een vakantie. U kunt alleen komen of met 2 volwassenen, maar het is natuurlijk ook fantastisch voor kinderen. U kunt een workshop volgen, een voorstelling kijken, levensgrote spelletjes spelen, ketel-koken, pizza bakken of BBQ-en. Maar u kunt natuurlijk ook lekker helemaal niks doen. Er zijn fietsen te huur in de straat en een supermarkt op 5 minuten loopafstand. Oene ligt
dichtbij de bossen van de Veluwe en vlak bij de prachtige IJssel vallei. Gelegen in het midden van de stedendriehoek Deventer-Apeldoorn-Zwolle zijn er bovendien veel uitstapjes in de buurt als de lockdown voorbij is.

Boek nu uw overnachting! 

bottom of page