top of page

Fantasietheater

Over ons

Op maat

Voorstellingen

Workshops

Feest

Theater is een belevenis. Dit gevoel van samen beleven wordt bij Fantasietheater Kaleidoscoop versterkt door kinderen de mogelijkheid te geven om deel te nemen aan de voorstelling. Door participatie wordt elk verhaal een feest om nooit te vergeten. De voorstellingen van Fantasietheater Kaleidoscoop zijn kleinschalig opgezet en kunnen over het algemeen in een speellokaal of aula worden uitgevoerd.

Beleving en verwerking wordt verder bevorderd door begeleidend onderwijsmateriaal. Hierin staat een korte samenvatting van het verhaal, informatie over de doelstellingen en een lijst van mogelijke opdrachten en spelvormen die in de les gebruikt kunnen worden ter voorbereiding of ter ondersteuning.

Naast kant en klare voorstellingen is Fantasietheater Kaleidoscoop vooral gespecialiseerd in het maken van voorstellingen op maat. Bijzondere gelegenheden kunnen op aanvraag opgeluisterd worden door een daarvoor gecreëerde voorstelling, maar ook kan Fantasietheater Kaleidoscoop kinderen en docenten begeleiden in het maken van een eigen voorstelling.

 

Het voordeel van Fantasietheater Kaleidoscoop is dat het theater klein is en persoonlijk te werk gaat. De kosten kunnen daardoor worden beperkt. Ook kunnen scholen gebruik maken van een budget regeling. De school geeft aan welk budget het wil besteden en wij kijken wat we daarvoor kunnen leveren.

bottom of page