top of page

Tuin en ruimtes

De theatertuin

Een cirkel van blijvend groene planten vormt de basis. Onderbroken door openingen en poortjes ontstaat een ruimte met onbegrensde mogelijkheden. Met het publiek als middelpunt kan theater plaatsvinden. De spelers spelen rond het publiek. In elke opening kan iets gebeuren.

Ook op het grote podium kunnen voorstellingen gespeeld worden. waarbij aan het eind van de dag de laatste zonnestralen het podium in een natuurlijk spotlight zetten.

IMG_5251.JPG

Het zonnehuis

Deze oude schapenstal lag vroeger heerlijk zonnig gelegen, totdat de bomen van de buren zo groot werden dat het zonnehuis beter het schaduw huis genoemd kan worden. in 2018 werd besloten de zon terug te halen. In het zonnehuis kunt u heerlijk buiten zitten en kokkerellen als het regent dat het giet of vriest. Door de tropische uitstraling waant u zich in warmere oorden.

Naast het zonnehuis zijn een toilet en douche aanwezig. Kunt u na een feestelijke avond niet meer naar huis, dan mag u in een tentje in de theatertuin overnachten. We zien onze gasten graag veilig thuiskomen.

IMG_E1062.jpg

De buitenkeuken

Op verschillende plekken in de Tuin van beleving kan er worden gekookt. Bij de vuurpit staan grote pannen klaar om gezamenlijk een stoofpot of soep te bereiden. In het Zonnehuis kan overdekt gekookt en gegrild worden op de barbecue en op het terras staat een pizza oven en een Smokey Joe voor het stoerdere grilwerk.

IMG_0845.jpeg

De theaterzaal

De zaal van 8 bij 10 meter is van alle gemakken voorzien. Er is een toilet en een kleine keuken met een koelkast, magnetron, waterkoker en koffiezetapparaat. Bovendien is er serviesgoed en bestek voor ongeveer 100 personen.

IMG_0838.jpeg

De kostuumruimte

Naast de theaterzaal bevindt zich een ruimte vol met kostuums en schmink. U kunt hier elk personage tevoorschijn toveren. Maar als dat nog niet genoeg is? Op de zolder van het theater zijn dozen met kleding opgeslagen voor groepen en verder is er een ruimte met kostuums uit de middeleeuwen en nostalgische kleding.

WhatsApp Image 2019-08-23 at 18.28.49.jp
bottom of page